Den här blev det till gårdagens middag. Fotot är på gubbens portion. Kan tilläggas att han var superhungrig. Alla, även barnen, tyckte det var smarrigt.
Marineras;
1 fläskytterfilé
soja
2 vitlöksklyftor
Piffi allkrydda
Såsen;
det marinerade köttet
1 röd paprika
1 gul lök
1 Cantadou paprika och chili
5 dl grädde
1,5 köttbuljongtärning
Piffi allkrydda
peppar
2 knivsuddar sambal
Putsa köttet och skär i lagom stora bitar. Marinera i soja, vitlök och Piffi. Hacka lök och paprika. Stek i smör, lägg på tallrik. Bryn köttet hastigt. Häll på grädde, i med ost, köttbuljontärning, sambal. I med paprikan och löken. Låt puttra i 20 minuter. Smaka av med Piffi och peppar. Servera med pasta eller ris.
-Mama Skogly ♥
ser himla mumsig ut den grytan
SvaraRaderacoolt att ha i färskost i maten, det ska jag def. prova!
SvaraRaderahoppas du får en fin vecka!