tisdag 1 februari 2011

Jalapeño poppers

Hittade en amerikaschk (ja det uttalas så) sida med detta recept på. Sååå goda. Tyvärr fick jag bara tag i två små jalapeños, så vi fick bara två halvor var, min man och jag. Mumsiga var dessa rackare. Den ena hade nästan ingen styrka, medan den andra nästan öppnade gommen på oss. Mitt tips till er; gör fler än två per person!Hotti, hotti!


jalapeños
färskost med smak av grekisk vitlök
bacon (en halv per halv jalapeño)

tandpetare

Dela jalapeñon och gröp ur innehållet med en sked. Fyll halvan med färskosten och rulla bacon runt om. Fäst baconet med en tandpetare. In i ugnen på 250 grader 10-15 minuter.








-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. jalapeño poppers åt jag senast när vi var i usa i höstas, fast en variant utan bacon. mycket goda!

    SvaraRadera