lördag 26 mars 2011

Lövbiffenchiladas med mexican chili

Det här blev riktigt gott, alla i familjen åt med god aptit. Barnen fick vara med och skära grönsaker. Sen blev det fredagsmys framför Let´s dance.


3-4 portioner

500 g lövbiff
tacokrydda
0,5 purjolök
1 burk lätt creme fraiche mexican/chili (Norrmejeriet)
4 tortilla
riven ost

Ansa purjon och strimla. Fräs mjuka i smör. I med köttet och pudra över tacokrydda. Häll i creme fraichen och låt puttra en stund. Häll fyllningen i mitten av ett bröd och på med riven ost. Rulla ihop och lägg med skarven neråt i ugnsfast form. På med riven ost och in i ugnen på 250 grader i ca 5 minuter. Servera med sallad (gärna med melon och mango i), salsa och en guacamole.












-Mama Skogly ♥

4 kommentarer:

  1. Vilken perfekt fredagsmat! Superfin tallrik, också. :-)

    SvaraRadera
  2. Gott! Bra som omväxling till vanliga tacotjofräset...

    SvaraRadera
  3. Låter gott!! Håller med! Bra alternativ till traditionell tacos. Kul att få med barnen i köket...

    SvaraRadera