Kryddburken bloggade om denna för ett tag sedan och det lät så gott så jag var tvungen att testa. Vi understekte tyvärr köttet, vi skulle ha gett den en extra stund i pannan. Idag ska jag och syrran ut på shopping. YEY!
4 st
ciabatta
olivolja
pepparrotsvisp
2 stora skivor entrecoté
ruccola
salt
peppar
färsk timjan
salsa
Sala;
röd paprika
hackad persilja
balsamvinäger
olivolja
svartpeppar
en nypa socker
Baka av ciabattabrödet. Dela paprikorna i fyra delar. In med dem med skinnet uppåt på högsta värme tills skinnet är kolsvart. Ta ut och låt svalna. Dra skinnet av paprikorna och lägg på skärbräda. På med persilja, häll över lite balsamvinäger och olivolja. Peppra och strö över lite socker. Finhacka så allt blandas. Blanda olivolja, salt, peppar och färsk timjan på en tallrik. Doppa köttskivorna i det. Stek i stekpanna tills köttet är lagom. Lägg köttet att vila direkt på salsan. Dela brödet. Ringla lite olivolja på nedre delen av brödet. Bred på pepparrotsvisp och på med ruccola. Skiva köttet snett och lägg på mackan. Fördela salsan över och på med locket.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar