Idag är det min man som gästkockar. Från det att han startade till att maten låg på tallriken tog det ca 15 minuter, och det var lika gott som det gick snabbt. Ni som äter kolisar tar pasta till, vi andra tar t ex kokt blomkål.
ca 2 port
2 bratwurst (välj gärna en med hög kötthalt)
1 liten rödlök
0,5 röd paprika
tomatpuré
sambal
8 cocktailtomater
Till servering t ex pasta eller blomkål, toppa med riven parmesan
Skiva löken, korven, hacka paprikan, dela tomaterna. Fräs löken mjuk. I med korven och paprikan. Tjoff i med en klutt tomatpuré. Häll på grädden. I med tomaterna. Lite salt och peppar samt en klick sambal. Låt koka ihop. Klart!
-Mama Skogly ♥
Ungefär lika snabbt som min kvällsmat! Har faktiskt lite bratwurst i kylen...
SvaraRadera