Dagens recept kommer från gästkocken Kikki. Fantastiskt god efterrätt som var både syrlig och fräsch. Den gick hem hos både liten och stor.
10 port
Botten:
10 digestivekex
75 g smör
Fyllning:
5 msk Caipirinha drinkmix på flaska
200 g philadelphiaost, naturell
3 dl vispgrädde
3 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
Garnering:
färska jordgubbar och kiwi
Krossa digestivekexen i en matberedare eller mortel. Smält smöret och blanda det med kexsmulorna. Tryck ut massan i en form med löstagbar kant (24 cm diameter).
Vispa grädde. Blanda grädde, drinkmix, philadel-phiaost, florsocker och vaniljsocker till en krämig smet. Bred ut smeten i formen och ställ cheesecaken i frysen ca 4 timmar. Ta ut cheesecaken ca 15 minuter innan serveringen och garnera den med frukt och bär.
-Mama Skogly ♥
Låter så gott! Cheesecake är jag svag för :)
SvaraRaderaMmmm, låter helt och hållet som något som vi MÅSTE göra!
SvaraRaderaÄlskar cheesecake. Låter som en smarrig smaksättning!!
SvaraRadera