Rabarberkanna med bubbel
1 liter
10 jordgubbar
1/2 stjälk rabarber
1/2 citron
1/2 kruka mynta
isbitar
2–3 dl koncentrerad rabarbersaft, se recept
1 flaska torrt mousserande vin
Skölj jordgubbar, rabarber och citron ordentligt och skiva dem. Rabarbern blir finast skuren i cirka 5 cm långa bitar som sedan skivas tunt på längden.
Varva allt med myntablad och is i en stor kanna. Häll på 2 dl saft och fyll upp med mousserande vin.
Smaka av och tillsätt eventuellt mer saft.
-Mama Skogly ♥
Fräscht, gott och vackert!
SvaraRaderaTack, vad glad du gör mig!
RaderaHåller med ovanstående talare precis, tog orden ur mun på mig :-)
SvaraRaderaTack, snälla!
RaderaKalasgod! Tack!
SvaraRaderaVassego, baby!
Radera