torsdag 3 mars 2011

Gratinerad brie med salladsblandning och salami

Det blev en plocktallrik, jag erkänner. För att fira att det är sportlov. Det slank ner en av gubbens ubergoda köttbullar, lite blåbär, lite inlagt och sedan denna pjäs, som även kan serveras som förrätt. Idag ska jag förbereda helgens mat för vi drar iväg till husvagnen och ska sola och köra skoter i helgen. YEY!


brieost
salladsblandning
salami

Skär bort de vita kanterna från osten och lägg i liten, ugnsfast form. Kör i mikron tills osten smält. På med lite sallad och rulla ihop salami på toppen. Ta da!


-Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. gratinerad brie låter ju löjligt gott! mums!

    hoppas du får en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Enkelt och gott, gillas!

    Hoppas ni får en härlig helg i vagnen. Ta det lugnt på skotern!

    SvaraRadera