I senaste Allt om mat fanns detta recept med. Vill man kan man ju kicka ner lite rom. Svalkande en kokhet dag.
Mangopuré:
200 g fryst mango
1 msk socker
Blanda mango och socker i kastrull och koka ihop i ca 2 minuter. Mixa slät med mixer och kyl.
2 glas:
2 passionsfrukt
12 myntablad
6 msk mangopuré
krossad is
1 dl tranbärsjuice
1 dl mineralvatten
ev rom
Garnering:
myntablad
Halvera och gröp ur passionsfrukterna. Muddla hälften av passionsfrukten med myntabladen. Blanda ner mangopuré och i med krossad is. Fyll på med mineralvatten. Toppa med resten av passionsfrukten. Garnera med myntablad.
-Mama Skogly ♥
Låter väldigt fräscht och svalkande!
SvaraRaderaHåller med! Låter väldigt svalkande och perfekt för en varm sommardag!
SvaraRaderaDet låter riktigt fräscht och svalkande! Idag smälter vi nästan bort samtidigt som regnet öser ner. :)
SvaraRadera